Taxi Nootdorp

De snelste taxi service van Nootdorp

Nootdorp is gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het ligt vlakbij Den Haag, Pijnacker en Delft. Bent u op zoek naar een taxi in Nootdorp? Dan kunnen wij dat ons heel goed voorstellen. Een taxi heeft een hoop voordelen. Met behulp van een taxi kunt u snel op uw bestemming zijn, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online resevering, WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Voor al uw vervoer van of naar Nootdorp

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand.

Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Nootdorp nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

Comfortabel taxivervoer in de regio Nootdorp

Wilt u een taxi vanuit Den Haag naar een stad in Nederland, België of Duitsland? Dan is dat bij ons allemaal mogelijk. Wilt u vervoert worden naar een vliegveld omdat u op vakantie wilt, of op zakenreis gaat. Dan is dit allemaal mogelijk.

Den Haag is één van de grootste gemeente van Nederland. Zelfs de derde grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. De regio maakt op haar beurt weer deel uit van de randstad. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat u opzoek bent naar vervoer voor binnen of buiten Den Haag.

Kiezen voor een taxi naar Nootdorp

Een taxi heeft een hoop voordelen, vergeleken met de auto of met de bus. Een taxi kan u op een snelle manier van A naar B brengen. De taxichauffeur kent ook bij verkeersopstoppingen een snelle route. Dit bespaart u dus tijd.

Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wilt zijn, kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In de binnenstad van onze hoofdstad kan parkeren op straat zelfs oplopen tot ongeveer zeven euro per uur.

Schiphol Taxi Nootdorp

Bij het vervoer van of naar een vliegveld heeft u de keuze uit een luxe Sedan, of een van onze stationwagens. Een luxe sedan is uitermate geschrikt voor de zakelijke reiziger. Reist u met meer dan 4 personen? dan kat u gebruik maken van een taxibusje. Hiervoor geld een toeslag van 25%.

Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. Deze tarieven zijn terug te vinden aan de onderzijde van deze pagina. Of bij tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om in te checken en nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u weer op een veilige manier thuis te brengen.

Haagsesneltaxi rijdt u vanaf uw locatie in Den Haag naar de luchthaven Schiphol en weer terug als u weer geland bent. Maar niet alleen naar Schiphol. Als u wilt worden vervoerd naar één van de Nederlandse luchthavens of een luchthaven in België en Duitsland is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden goede prijzen en nette chauffeurs.

Wanneer u vanaf Schiphol gebruik wilt maken van de taxi om weer naar huis te komen. Dan houden wij uiteraard rekening met de aankomsttijd op uw bestemming. En de eventuele vertragingen.

Als u vanaf Den Haag wil worden vervoerd naar Schiphol betaalt u daar slechts 55 euro voor. Als u wilt worden opgehaald liggen de tarieven op 60 euro. Daarmee is de taxi nauwelijks duurder dan parkeren en geniet u tevens van alle voordelen die een taxi te bieden heeft. Onze taxiservice biedt een rechtstreekse verbinding naar Schiphol.

Wilt u vervoert worden naar een van de overige luchthavens? Kijk dan voor meer informatie hieronder:

Luchthaven Taxi Nootdorp

Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Nootdorp naar de luchthaven.

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Nootdorp naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten taxi

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onderduidelijkheid ontstaan. Hoeveel bent u nou precies kwijt voor een ritje met de taxi? Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die wij over een taxirit bereken. U weet altijd waar u aantoe bent.

Of het nou om een korte startrit gaat of een rit binnen Europa. Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming.

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

  • Een starttarief.
  • Een prijs per gereden kilometer.
  • Een prijs voor de duur van de rit.

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt van de chauffeur een geprinte bon. Hierop kunt u zien hoe de prijs van de rit is opgebouwd. U kunt bij ons met contant geld betalen. Of met een creditcard.

Haagse Snel Taxi diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Nootdorp. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Overige werkgebieden met onze service

Vanuit Nootdorp kunt u ons bereiken, maar ook vanuit bijvoorbeeld Wassenaar, Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

Call Now Button