Taxi Wassenaar

HAAGSE SNELTAXI IS SNEL TER PLAATSE IN WASSENAAR

Bent u op zoek naar een taxi in Wassenaar? Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online reseveringWhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

WILT U EEN TAXI BESTELLEN VAN OF NAAR WASSENAAR?

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Wassenaar nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

GOEDKOPE TAXI WASSENAAR

De prijzen van taxi’s kunnen nog wel eens  per taxibedrijf en per plaats verschillen. Als u met spoed een taxi nodig heeft en onverwachts voor hoge kosten komt te staan is dat natuurlijk erg vervelend.  Daarom is het altijd fijn om van te voren te weten waar u aan toe bent. Hoe u de kosten van uw taxi kan bereken vind u hieronder. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Als u ’s avonds een taxi nodig heeft en niet weet waar u staat is dat ook geen probleem. U kunt door middel van WhatsApp gewoon uw locatie aan ons doorgeven. Dit is niet alleen handig voor u, maar ook voor ons.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN TAXI?

Een taxi heeft een hoop voordelen. Zo kan een taxi u op op een snelle manier van A naar B brengen. Dit bespaart u dus tijd. Bovendien kan een taxi gewoon doorrijden en bovendien hoeven ze niet op elk punt te stoppen. De taxi chauffeur kent ook met verkeersopstoppingen een snelle route, dit heeft een hoop voordelen.

Bovendien brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Je hoeft dus niet stukken te lopen voordat je op de bestemming komt. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Daarnaast kunnen de parkeerkosten aardig gaan oplopen. In Amsterdam kan het op de straat zelfs oplopen van 6 tot 8 euro per uur.

De temperatuur onder het vriespunt komt en de gure wind opsteekt kan de taxi echt een uitkomst zijn. Ook wanneer de sneeuwvlokken weer gaan vallen, is het fijn om met de taxi te gaan.  Zo blijf je niet alleen droog wanneer het slecht weer is. Zo heb je ook geen last van opstoppingen in het verkeer waardoor je met vertraging op je bestemming aankomt. Als het erg koud is, is de fiets is ook niet het ideale vervoersmiddel om je op te begeven. Een taxirit verhelpt al deze problemen. Zo kom je warm, droog en zonder kleerscheuren aan op je bestemming!

LUCHTHAVEN TAXI WASSENAAR

Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Wassenaar naar de luchthaven.

Bij het vervoer van of naar een vliegveld heeft u de keuze uit een luxe Sedan. Deze auto is perfect voor de zakelijke reiziger. Of u kunt gebruik maken van één van onze ruime stationswagens. Ideaal wanneer u wat meer spullen mee wilt nemen. Reist u met meer dan 4 personen? dan kunt u gebruik maken van een taxibusje. Hiervoor geld een toeslag van 25%. Dit is de ideale oplossing wanneer u met 4 tot u personen reist. 

Wanneer u vanaf Schiphol gebruik wilt maken van de taxi om weer naar huis te komen. Dan houden wij uiteraard rekening met de aankomsttijd op uw bestemming. En de eventuele vertragingen.

Wilt u vanaf Wassenaar naar schiphol of één van de andere luchthavens, in of buiten Nederland worden vervoerd. Dan is dit ook mogelijk.

Hieronder vindt u daar meer informatie over:

SPECIALE LUCHTVAART TAXI

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Wassenaar naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

RESERVEER UW TAXI DIRECT BIJ HAAGSE SNELTAXI

U kunt direct een taxi reserveren door te bellen met telefoonnummer 070 – 250 33 92. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteem. Wij noteren uw rit dan direct in onze agenda. U kunt er vanuit gaan dat uw taxi op het afgesproken tijdstip bij u voorrijdt. Wilt u een prijsopgave voor een rit, neemt u dan contact met ons op per telefoon of gebruik het contactformulier dat u op de website vindt.

De Haagsesneltaxi is in Wassenaarin alle gebieden actief. En ook in de plaatsen die in de buurt liggen zoals: Den Haag, Scheveningen, Leidschendam – Voorburg,Rijswijk, Nootdorp en Wateringen.

Enkele Wassenaarse wijken waar Haagsesneltaxi actief is: De Kieviet, Oud Wassenaar, Kerkehout, Klingenbosch, de Pauw, Oostdorp. 

En alle andere wijken in en rondom Wassenaar.

TAXI KOSTEN BEREKENEN

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onduidelijkheid ontstaan. Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die wij over een taxirit bereken. Op die manier komt u niet voor verassingen te staan.

Of het nou om een korte rit gaat of een rit binnen Europa. Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Naar waar u maar wil!

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

  • Een starttarief.
  • Een prijs voor de duur van de rit.
  • Een prijs per gereden kilometer.

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt van de chauffeur een geprinte bon. Zo kunt u makkelijk zien hoe het tarief van uw rit is opgebouwd.  U kunt bij ons met contant geld betalen. Of met een creditcard.

HAAGSE SNEL TAXI DIENSTEN

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Wassenaar. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

WERKGEBIEDEN HAAGSESNELTAXI

Niet alleen in Wassenaar, maar ook in steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam kunt u van onze service gebruik maken. De verzorgingsgebieden waarbinnen Haagsesneltaxi actief is actief in alle wijken in Wassenaar en omgeving.

ONZE SERVICE OVERAL EN ALTIJD BETROUWBAAR

Niet alleen in Wassenaar kunt u ons bereiken voor een snelle en betrouwbare taxirit. Ook in plaatsen als NootdorpScheveningen en Den Haag kunt u van onze service gebruik maken.

UW TAXI RESERVEREN

Reserveer uw taxi direct via het online reserveringssysteem of het  contactformulier.

Call Now Button