Taxi Wateringen

DE SNELSTE TAXI SERVICE VAN WATERINGEN

Bent u op zoek naar een taxi in Wateringen Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online reseveringWhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

VOOR ALLE VERVOER VAN OF NAAR WATERINGEN

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Wateringen nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

LUCHTHAVEN TAXI WATERINGEN

Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Wateringen naar de luchthaven.

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Wateringen naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u vanaf Schiphol gebruik wilt maken van de taxi om weer naar huis te komen. Dan houden wij uiteraard rekening met de aankomsttijd op uw bestemming. En de eventuele vertragingen.

Wilt u in plaats van naar schiphol, naar één van de andere luchthavens? Dan biedt Haagsesneltaxi ook die optie voor u. 


TAXI BUS

Wanneer u gebruik maakt van een taxibus in Wateringen geniet van een comfortabele taxirit en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Naast een normale sedan biedt Haagsesneltaxi ook een taxibus aan. Dit is vooral handig wanneer u met meer dan 4 personen reist. Gaat u dus met een groepje op stap? dan is dit een uitstekende optie. In 1 taxibus passen maximaal 8 personen (naast de bestuurder om). Ben je met een grotere groep, dus met meer dan 8 personen? Dan kunt u gebruiken maken van meerdere taxibussen.

Een taxibus is ook te gebruiken als pendeldienst. Hierbij wordt er met de bus heen en weer gereden tussen 2 punten. Wanneer gebruikt u een pendeldienst?  Een voorbeeld wanneer je goed een pendelbus zou kunnen gebruiken is wanneer je een groot feest geeft met een aansluitende overnachting, een huwelijksfeest of een vrijgezellenfeest. Niet iedereen wil tegelijk naar huis en dan is het gebruik van een pendelbus een goede oplossing.

Wilt u gebruik gaan maken van een pendelbus in Wateringen of daarbuiten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte krijgt die volledig aansluit op uw wensen.

WERKGEBIEDEN BUITEN WATERINGEN

Ook buiten Wateringen kunt u gebruik maken van de snelle taxi service van Haagse Snel Taxi. U kunt ons onder andere bereiken in ScheveningenNootdorp en Wassenaar.

HAAGSE SNEL TAXI DIENSTEN

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Wateringen. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

HOEVEEL KOST EEN TAXI? 

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onderduidelijkheid ontstaan. Wij willen niet dat u dit overkomt! Daarom probeert Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die wij over een taxirit bereken. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan.

Of het nou om een korte startrit gaat of een rit binnen Europa. Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Naar waar u maar wil!

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

  • Een starttarief.
  • Een prijs per gereden kilometer.
  • Een prijs voor de duur van de rit.

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt van de chauffeur een geprinte bon. Hierop kunt u zien hoe de prijs van de rit is opgebouwd. U kunt bij ons met contant geld betalen. Of met een creditcard.

IN EEN NOTENDOP

Kortom, waar kan Haagsesneltaxi u allemaal bij helpen zodat u met een gerust hart van punt A naar punt B komt?

De Haagsesneltaxi ontzorgt u hier volledig in. Wij zorgen ervoor dat de taxirit soepel verloopt. Voor zowel een korte rit van een paar kilometer. Als een rit waarbij u naar een vliegveld wilt worden gebracht. In uw eentje of vervoer in een groep. Wilt u meer informatie over de diensten die Haagsesneltaxi verleent dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via 070 – 2503392.

Call Now Button