Taxi Scheveningen

DE SNELSTE TAXI SERVICE VAN SCHEVENINGEN

Bent u op zoek naar een taxi in Scheveningen dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online reseveringWhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

VOOR AL UW VERVOER VAN OF NAAR SCHEVENINGEN

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Scheveningen nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

LUCHTHAVEN TAXI SCHEVENINGEN


Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Scheveningen naar de luchthaven.

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Scheveningen naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

COMFORTABEL TAXIVERVOER IN DE REGIO SCHEVENINGEN

Wilt u een taxi vanuit Scheveningen naar een stad in Nederland, België of Duitsland? Of wilt u comfortabel en snel worden vervoerd naar het vliegveld voor uw vakantievlucht of een zakenreis? Neem dan contact op met de Haagse Taxi.

Scheveningen is een bekende gemeente, gelegen naast  één van de grootste gemeente van Nederland, Den Haag. Zelfs de derde grootste gemeente  van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. De regio maakt op haar beurt weer deel uit van de randstad. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat u opzoek bent naar vervoer voor binnen of buiten Den Haag.

GOEDKOPE TAXI SCHEVENINGEN

De prijzen van taxi’s kunnen nog wel eens verschillen. Als u met spoed een taxi nodig heeft en onverwachts voor hoge kosten komt te staan snappen wij dat dit erg vervelend is. Daarom doen wij er alles aan om dit bij ons bedrijf te voorkomen. Het is fijn als u weet waar u aan toe bent. Hoe u de kosten van uw taxirit kunt bereken leest u hieronder. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

TAXI KOSTEN BEREKENEN

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onduidelijkheid ontstaan. Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die wij over een taxirit bereken. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. En weet u exact waar u aan toe bent!

Of het nou om een korte afstandsrit binnen een stad of een rit binnen Europa.  Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Naar waar u maar wil!

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

  • Een starttarief
  • Een prijs voor de tijd van de rit
  • Een prijs per gereden kilometer

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt van de chauffeur een geprinte bon. Hierop kunt u zien hoe de prijs van de rit is opgebouwd. U kunt bij ons met creditcard betalen, maar met gepast geld is ook mogelijk.

GEBRUIK MAKEN VAN EEN TAXIBUS 

Wanneer u gebruik maakt van een taxibus in Scheveningen geniet u van een comfortabele taxirit zonder zorgen.  Een taxibus is het best te gebruiken wanneer u met meer dan vier personen reist (buiten de bestuurder om). Dit is perfect voor wanneer u in een groep reist . In een taxibus kan je maximaal reizen met 8 personen. Ben je met een grotere groep, dus met meer dan 8 personen? Dan kunt u gebruiken maken van meerdere taxi’s of meerdere taxibussen.

Een voorbeeld wanneer je goed een pendelbus zou kunnen gebruiken is wanneer je een groot feest geeft met een aansluitende overnachting, of een bruiloft. Niet iedereen wil tegelijk naar huis en dan is het gebruik van een taxibus een goede oplossing.

Wilt u gebruik gaan maken van een pendelbus in Scheveningen of daarbuiten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte op maat krijgt.

OVERIGE GEBIEDEN MET ONZE BETROUWBARE SERVICE

Niet alleen in Scheveningen kunt u bij ons een taxi reserveren. Ook Den HaagNootdorp en Rijswijk behoren onder andere bij onze werkgebieden.

HAAGSE SNEL TAXI DIENSTEN

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Scheveningen. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Call Now Button