Taxi Rijswijk

Snel een taxi nodig?

Bent u op zoek naar een taxi in Rijswijk Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online reseveringWhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Direct online een taxi boeken in Rijswijk

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Voor al u vervoer van en naar Rijswijk

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Rijswijk nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

Luchthaven taxi Rijswijk

Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Rijswijk naar de luchthaven.

Goedkope taxi

De prijzen van taxi’s kunnen door het hele land nogal verschillen. Als u met spoed een taxi nodig heeft en onverwachts voor hoge kosten komt te staan kan dit erg vervelend zijn. Hier hoeft u zich bij Haagsesneltaxi geen zorgen om te maken. Daarom is het altijd fijn om van te voren te weten waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor ongewenste verassingen te staan.

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Rijswijk naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Hoe u de kosten van uw taxi kan bereken vind u in het stukje hieronder. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Reserveer u taxi naar Rijswijk direct bij Haagse Sneltaxi

U kunt direct een taxi reserveren door te bellen met telefoonnummer 070 – 250 33 92. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteem. De rit wordt dan automatisch in onze agenda opgenomen. U kunt er vanuit gaan dat uw taxi op het afgesproken tijdstip bij u voorrijdt. Wilt u een prijsopgave voor een rit, neemt u dan contact met ons op per telefoon of gebruik het contactformulier dat u op de website vindt.

De Haagsesneltaxi is in Rijswijk in alle gebieden actief. En ook in de plaatsen die in de buurt liggen zoals:, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Nootdorp en Wateringen.

Enkele wijken in Rijswijk waar Haagsesneltaxi actief is:

  • Plaspoelpolder
  • Oud Rijswijk, Welgelegen, Bomenbuurt
  • Hoornwijck & Broekpolder
  • Julianapark, Huis te Lande, Te Werve
  • Kraayenburg
  • Muziekbuurt & Wilhelminapark

En alle andere gebieden in Rijswijk en omgeving!

Overige werkgebieden

De verzorgingsgebieden waarbinnen Haagsesneltaxi actief is zijn niet alleen de welbekende wijken in Rijswijk zoals die hierboven staan benoemd. Maar ook in andere plaatsen zoals Rotterdam, Amsterdam en Den Haag kunt u gebruik maken van onze service. Als u een vraag heeft, over een plaats waar u opgehaald wilt worden. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Taxibus

Wanneer u gebruik maakt van een taxibus in Rijswijk geniet u van een comfortabele taxirit. Een taxibus is het best te gebruiken wanneer u met meer dan vier personen reist (afgezien van de bestuurder). Dit is dus perfect voor groepsvervoer. In een taxibus kan je maximaal reizen met 8 personen. Ben je met een grotere groep, dus met meer dan 8 personen? Dan kunt u gebruiken maken van meerdere taxi’s.

Wanneer je gebruik wilt maken van een taxibus als pendeldienst? Dan is dit ook mogelijk.  Een pendeldienst is een vorm van vervoer waarbij je regelmatig tussen 2 locaties reist. Deze liggen meestal op een kleine afstand van elkaar. Door gebruik te maken van deze service geniet u van het voordeel qua kosten. Als steeds voor een rit, heen en terug moet betalen dan liggen de prijzen een stuk hoger. 

Een voorbeeld wanneer je goed een pendelbus zou kunnen gebruiken is wanneer je een groot feest geeft met een aansluitende overnachting, of een huwelijksfeest. Niet iedereen wil tegelijk naar huis en dan is het gebruik van een pendelbus een goede oplossing.

Wilt u gebruik gaan maken van een pendelbus in Den Haag of daarbuiten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte op maat krijgt.

Taxi kosten berekenen

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onderduidelijkheid ontstaan. Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn zodat u weet wat u kan verwachten. U staat nooit voor onverwachtse kosten.

Of het nou om een korte startrit gaat of een rit binnen één van de landen binnen Europa. Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Naar waar u maar wil!

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

  • Een starttarief.
  • Een prijs per gereden kilometer.
  • Een prijs voor de duur van de rit.

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt u van de chauffeur een geprinte bon. Hierop kunt u zien hoe de prijs van de rit is opgebouwd. U kunt bij ons met contant geld betalen. Betalen met creditcard behoord ook tot de mogelijkheden.

Onze diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Rijswijk. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Waar u op kunt rekenen

Niet alleen vanuit Rijswijk kunt u rekenen op onze snelle taxi service. Ook in gebieden als Leidschendam-VoorburgWateringen en Scheveningen kunt u ons bereiken.

Call Now Button