Taxi Naar Kasteel Duivenvoorde

Taxi naar Kasteel Duivenvoorde

Kasteel en landgoed Duivenvoorde zijn de parels van de Nederlandse geschiedenis, gelegen tussen de idyllische steden Den Haag en Leiden.

Dit unieke ensemble heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Het landgoed omvat 260+ hectare met diverse plant- en diersoorten in prachtige tuinen, parken en bossen.

Als u een bezoek aan Kasteel Duivenvoorde wilt brengen, kunt u een taxi nemen om er gemakkelijk te komen.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Duivenvoorde is uniek omdat het kasteel en de inboedel altijd binnen de familie zijn gebleven. Dit heeft ervoor gezorgd dat we vandaag de dag nog behoorlijk wat weten van de oud-kasteelbewoners en hun manier van leven.

Het kasteel zelf is een prachtig voorbeeld van Nederlandse kasteelarchitectuur uit de 17e en 18e eeuw. Het heeft door de eeuwen heen verschillende renovaties en verbouwingen ondergaan, maar de oorspronkelijke grandeur is altijd bewaard gebleven. De inboedel van het kasteel is net zo bijzonder als het gebouw zelf. Het bevat een schat aan kunstwerken, meubels en gebruiksvoorwerpen uit verschillende tijdperken, die je meenemen naar het leven van de Nederlandse elite door de eeuwen heen.

Duivenvoorde is een oase van rust en schoonheid, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Een bezoek aan het kasteel en landgoed biedt een onvergetelijke tijdreis naar het verleden en genot van hedendaagse schoonheid.

Als u van plan bent om Kasteel Duivenvoorde te bezoeken, kunt u het beste een taxi reserveren om er gemakkelijk te komen. Onze taxi brengt u rechtstreeks naar het kasteel en u hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Reserveer daarom nu uw taxi naar Kasteel Duivenvoorde voor een zorgeloos en ontspannen dagje uit.

Plan uw bezoek - Kasteel Duivenvoorde

Call Now Button