Taxi Familiepark Drievliet

Taxi naar Familiepark Drievliet

Attractiepark Drievliet is het ideale familiepark voor een dagje uit waar jong en oud plezier zullen beleven. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin en verschillende shows, biedt Drievliet een scala aan activiteiten die voor elk familielid leuk zijn.Boek nu bij ons en geniet van een zorgeloze dag vol plezier, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplek! Laat Haagse Sneltaxi jouw taxi naar Familiepark Drievliet zijn.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Familiepark Drievliet

Voor jongere kinderen is er de Vliegende Vissen, een attractie waarin kinderen hun vis zo hoog kunnen laten vliegen als ze willen. Ook kunnen ze genieten van andere leuke attracties zoals de Lolly Swing en de Draaimolen.

Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme waterpret, is er Waterwars, waar bezoekers zich kunnen uitleven met een katapult gevuld met waterballonnen om op een uitdagende manier hun tegenstander te raken. Er is ook een groot waterpark, genaamd de Waterspin, waar bezoekers kunnen afkoelen op warme dagen.

Als je van een beetje griezeligheid houdt, dan is het Spookslot de plek voor jou. Het biedt een enge rit door de donkere gangen, met verrassingen en schrikeffecten langs de weg.

Voor de echte waaghalzen is er de Formule X, een achtbaan die bekend staat om zijn ongelooflijke snelheid en steile drops. Het is een must-ride attractie voor adrenaline junkies.

Naast de attracties zijn er ook verschillende shows en entertainmentopties in het park. Zo kunnen bezoekers genieten van live optredens van artiesten, magische shows en straatentertainment.

Of je nu op zoek bent naar spanning, plezier of ontspanning, Attractiepark Drievliet biedt voor ieder wat wils. Met tal van attracties en entertainmentopties, is het een geweldige plek voor een dagje uit met het hele gezin.

Wanneer je besluit om Attractiepark Drievliet te bezoeken, dan kan Haagse Sneltaxi jou en jouw familie veilig en comfortabel vervoeren naar het park. Boek nu bij ons en geniet van een zorgeloze dag vol plezier!

 

Call Now Button