Schiphol Taxi Den Haag

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare taxi service vanuit de regio Den Haag naar Schiphol, dan is Haagse Sneltaxi een uitstekende keuze. Wij bieden verschillende soorten voertuigen aan om aan de specifieke behoeften van de reiziger te voldoen. Het tarief voor het brengen naar Schiphol bedraagt slechts €79,- en voor het ophalen €84,-. Hierdoor is het nemen van een taxi vaak net zo duur als parkeren op de luchthaven.

Een groot voordeel van Haagse Sneltaxi is dat u rechtstreeks naar Schiphol wordt gebracht. Onze chauffeur brengt u van deur tot deur zonder parkeerzorgen en wij helpen u ook met uw bagage. Het bedrijf biedt ook verschillende soorten voertuigen aan om aan de specifieke behoeften van de reiziger te voldoen. Als u bijvoorbeeld met veel bagage reist, kunt u kiezen voor een ruime stationwagen, terwijl de luxe Sedan geschikt is voor de zakelijke reiziger.

Direct online een taxi boeken naar Shiphol

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Als u met meer dan vier personen reist, kunt u kiezen voor een taxi busje voor acht personen. Hierbij geldt wel een toeslag van 25%. Bij Haagse Sneltaxi is het raadzaam om de rit vooraf te reserveren. Zo kunnen wij  de rit inplannen en kunt u er zeker van zijn dat u op tijd op Schiphol aankomt.

Reserveer uw taxi naar Schiphol Airport

Haagse Sneltaxi zorgt ook voor een comfortabele terugreis vanaf Schiphol. De chauffeurs houden uw aankomsttijd en eventuele vertragingen in de gaten, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw taxi. Betalen kan contant of met creditcard en als u speciale wensen heeft, kunt u contact opnemen met ons via WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Al met al biedt Haagse Sneltaxi een betrouwbare, comfortabele en betaalbare taxi service vanuit Den Haag naar Schiphol. Door de verschillende voertuigen die het bedrijf aanbiedt, is er voor iedere reiziger een geschikte optie beschikbaar. Het is dan ook geen wonder dat Haagse Sneltaxi bekend staat als een van de beste taxibedrijven in de regio.

Call Now Button