Rotterdam The Hague airport taxi

Wilt u een taxi reserveren naar Rotterdam The Hague airport vanuit de regio Den Haag? Kies dan voor Haagse Sneltaxi, waar u verzekerd bent van het goedkoopste tarief. Voor slechts €43,- kunt u zowel gehaald als gebracht worden, wat de taxi een voordelig alternatief maakt ten opzichte van parkeren. Bij ons kunt u kiezen uit een luxe Sedan voor de zakelijke reiziger, een ruime stationwagen voor reizigers met veel bagage of een taxi busje voor 8 personen als u met meer dan 4 personen reist (hiervoor geldt een toeslag van 25%).

Rotterdam The Hague airport
 

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Bij Haagse Sneltaxi houden we ook rekening met uw terugreis vanaf het vliegveld. We letten op uw aankomsttijd en eventuele vertragingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk weer thuis bent. Wilt u een taxi naar de airpor reserveren? Boek dan op tijd, zodat wij uw rit in kunnen plannen. U kunt bij ons contant betalen of met uw creditcard. Kies dus voor onze betrouwbare en voordelige service van Haagse Sneltaxi voor uw reis naar Rotterdam The Hague airport.

 

ONZE VOORDELEN

  • VASTE LAGE PRIJS

    Wij vervoeren uw voor een vaste prijs naar Rotterdam The Hague airport
  • MAKKELIJK RESERVEREN

    Wilt u binnen 24 uur met de taxi naar Rotterdam The Hague airport? Of heeft u speciale wensen? Neem dan alstublieft contact met ons op via WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392 

  • NETTE CHAUFFEUR

    Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor meer dan alleen het besturen van een voertuig. Je bent een professional die de weg kent en ervoor zorgt dat je passagiers veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen. Naast de technische vaardigheden om een voertuig te besturen, hebben onze chauffeurs ook goede sociale vaardigheden hebben om te communiceren met passagiers en eventuele problemen onderweg op te lossen. Door deze kennis van verkeersomstandigheden en lokale gebieden zijn onze chauffeurs in staat om de meest efficiënte route te kiezen, waardoor reistijd wordt verminderd en de passagiers op tijd op hun bestemming aankomen.
Call Now Button