Maastricht airport taxi

Reserveer uw taxi naar Maastricht Airport bij Haagse Sneltaxi. Het goedkoopste tarief voor een taxi vanuit de regio Den Haag naar Maastricht Airport. Vanuit deze regio betaalt u slechts €219,- voor zowel halen als wegbrengen. Onze service is een rechtstreekse taxi naar Maastricht Airport. Hierbij heeft uw de keuze uit een luxe Sedan voor de zakelijke reiziger of als uw met veel bagage reist kunt uw kiezen voor een ruime stationwagen. Reist uw met meer dan 4 personen dan kunt uw kiezen voor een taxi busje voor 8 personen (hiervoor geld een toeslag van 25%).  Onze chauffeur brengt u dan vlot naar Maastricht Airport. Voor de terugreis van Maastricht Airport naar huis letten wij op uw aankomsttijd en eventuele vertragingen.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Wilt uw een taxi naar Maastricht Airport reserveren? Boek tijdig uw taxi zodat wij de rit in kunnen plannen. Uw kunt bij ons contant betalen of met creditcard.

ONZE VOORDELEN

VASTE LAGE PRIJS

Wij vervoeren uw voor een vaste prijs naar Maastricht Airport.

MAKKELIJK RESERVEREN

Wilt u binnen 24 uur met de taxi naar Maastricht Airport? Of heeft u speciale wensen? Neem dan alstublieft contact met ons op via WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

NETTE CHAUFFEUR

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor meer dan alleen het besturen van een voertuig. Je bent een professional die de weg kent en ervoor zorgt dat je passagiers veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen.

Naast de technische vaardigheden om een voertuig te besturen, hebben onze chauffeurs ook goede sociale vaardigheden hebben om te communiceren met passagiers en eventuele problemen onderweg op te lossen.

Door deze kennis van verkeersomstandigheden en lokale gebieden zijn onze chauffeurs in staat om de meest efficiënte route te kiezen, waardoor reistijd wordt verminderd en de passagiers op tijd op hun bestemming aankomen.

Call Now Button