Antwerpen Airport Taxi Den Haag

AIRPORT TAXI ANTWERPEN

Reserveer uw taxi naar Antwerpen Airport bij Haagse Sneltaxi. Het goedkoopste tarief voor een taxi vanuit de regio Den Haag naar Antwerpen Airport. Vanuit deze regio betaalt u slechts €175,- voor zowel halen als wegbrengen. Onze service is een rechtstreekse taxi naar Antwerpen Airport . Hierbij heeft uw de keuze uit een luxe Sedan voor de zakelijke reiziger of als uw met veel bagage reist kunt uw kiezen voor een ruime stationwagen.

Direct online een taxi boeken in Den Haag

Reis informatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Reist u met meer dan 4 personen dan kunt uw kiezen voor een taxi busje voor 8 personen (hiervoor geld een toeslag van 25%).  Onze chauffeur brengt u dan vlot naar Antwerpen Airport. Voor de terugreis van Antwerpen Airport naar huis letten wij op uw aankomsttijd en eventuele vertragingen. Wilt uw gebruik maken van onze taxi vanuit Den Haag naar Antwerpen Airport?

Boek dan tijdig uw taxi zodat wij de rit in kunnen plannen. Uw kunt bij ons contant betalen of met creditcard. Wilt u binnen 24 uur met de taxi naar Antwerpen Airport? Of heeft u nog speciale wensen waarbij we uw kunnen helpen? Neem dan alstublieft contact met ons op via WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392

Voordelen van onze Airport taxi Antwerpen

  • VASTE LAGE PRIJS

    Wij vervoeren uw voor een vaste prijs naar Antwerpen Airport.
  • MAKKELIJK RESERVEREN

    Reserveer makkelijk via online Resevering, WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392
  • NETTE CHAUFFEUR

    Een nette en professionele chauffeur is een essentieel onderdeel van elke goede taxi-ervaring. Bij Haagse Sneltaxi beschikken we over een team van getrainde en ervaren chauffeurs die niet alleen de weg kennen, maar ook begrijpen hoe belangrijk het is om u comfortabel en veilig naar uw bestemming te brengen.

WERKGEBIED

Wij rijden u onder andere naar Antwerpen Airport vanuit Den HaagWassenaarLeidschendam-VoorburgRijswijkScheveningenNootdorp en Wateringen

Call Now Button